Grootste specialist ballonnendecoraties in de Bollenstreek
  Spoedlevering op aanvraag  
  Voor particuliere en zakelijke klanten

Ballonnenkoerier.nl bezorgservice regio Leiden

Ballonnenkoerier.nl is een professioneel ballonnenbedrijf met een webshop en een fysieke winkel in Katwijk. De winkel is gelegen op 5 minuten afstand van de afrit A44 Leiden/N206 richting Katwijk.

Consumenten kunnen er terecht voor diverse ballonnendecoraties en andere versieringen voor geboortes, verjaardagen, jubilea en nog veel meer.

Met name voor de zakelijke markt is het assortiment heel breed. Voor openingen, personeelsfeesten, jubilea, merkbekendheid, winkeluitstraling, marketingcampagnes, overal is wel een toepassing met ballonnen voor te bedenken. Ga met ons in gesprek, komt langs in de winkel of bel ons via 071-406 16.

Laat je ballonnen bezorgen voor lage tarieven in de gemeente Leiden. Wij leveren ook dagelijks aan onze klanten in Zoetermeer, Den Haag, Hoofddorp, Haarlem en alle tussenliggende dorpen zoals Leiderdorp, Zoeterwoude, Woubrugge, Hazerswoude, Hoogmade, Oud-Ade, Stompwijk, Voorschoten, Leidschendam, Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Sassenheim, Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep, etc.

Ballonnenkoerier.nl bezorgd op iedere locatie in Nederland, de tarieven zijn gebaseerd op postcode-gebied. Meer informatie