Grootste specialist ballonnendecoraties in de Bollenstreek
  Spoedlevering op aanvraag  
  Voor particuliere en zakelijke klanten

Ballonnen uit Katwijk

Katwijk staat bekend als oud vissersdorp. Katwijk is te verdelen in Katwijk aan zee en het meer agrarische Katwijk aan de Rijn. In de loop der tijd zijn deze twee kernen steeds verder naar elkaar gegroeid.

Ten noorden van Katwijk ligt Katwijk Noord, dat bestaat uit naoorlogse nieuwbouwwijken. Volgens de wijkindeling van de gemeente Katwijk is dit de vijfde wijk van de gemeente.

Ten oosten van Katwijk aan de Rijn ligt Rijnsburg en ten zuiden Valkenburg. Al deze kernen zijn aan elkaar gegroeid en vormen één stad.

Ballonnenkoerier.nl is gevestigd in Katwijk. Vanuit deze locatie worden alle ballonnendecoraties gemaakt en getransporteerd door heel Nederland, waar de klant zijn/haar decoraties nodig heeft. Ook vanuit de webshop worden er artikelen via koeriersbedrijven door heel Nederland (en ook België) verstuurd.

Waar uw evenement ook plaatsvindt, een ballonnenboog of rode loper geeft uw gasten een bijzonder en warm welkom. Onze lopers kunnen we in totaal in 16 kleuren leveren op iedere lengte en op aanvraag ook in verschillende breedtes. Met het grote assortiment aan ballonnendecoraties die wij bieden is er voldoende keus om een unieke uitstraling te geven aan uw entree.