Regio Midden / West Nederland
  (+31) 6 24 833 155

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag en wil je direct antwoord?

Betalen

U kunt op de volgende manieren bij ons betalen:

  • Op factuur 14 dagen (zakelijke klanten)
  • Vooruitbetaling
  • iDEAL betaling
  • PayPal betaling
  • Contant (afhaal)
  • PIN betaling (afhaal)

De factuur ontvangt u altijd per mail.

Nee, ons systeem is daar helaas niet op ingericht, u ontvangt per levering een factuur.

Bezorgservice

Dit is altijd afhankelijk van onze planning en geen dag is hetzelfde!

Wij adviseren uw bestelling zeker een week van te voren te plaatsen. Kleinere bestellingen kunnen natuurlijk altijd op een wat korter termijn zeker als u de ballonnen zelf komt afhalen en graag telefonisch met ons besproken, wij zetten uw optie dan alvast in de planning.

Dit stemmen wij graag met u af op basis van onze beschikbaarheid. Wij leveren dagelijks van maandag t/m zaterdag. In uitzonderlijke gevallen is levering op zondag wel mogelijk maar vraag naar de voorwaarden

Ballonnen

Een van de meest gestelde vragen is hoe lang blijven de ballonnen goed als ze buiten staan?

Deze vraag is heel moeilijk te beantwoorden. We hebben een speciale pagina opgesteld waarin wij adviseren hoe je met de ballonnen om moet gaan en wat je ervan kunt verwachten. Lees verder (klik hier)

Download een overzicht van alle kleuren ballonnen via deze link (klik hier).

Wil je weten hoe de kleuren bij elkaar er uit zien of wil je meerdere kleuren combinaties zien? Stuur ons een berichtje, wij sturen je een foto van een paar opgeblazen samples.

Als je het prettig vindt sturen we je ook graag een aantal samples toe van de gevraagde kleuren.

Nee, zwerfafval is een groeiend probleem. De ballonnen belandden uiteindelijk weer op de grond en kunnen gevaarlijk zijn voor dieren want ze verteren niet in een aantal dagen.

In principe zijn alle ballonnen voor eenmalig gebruik. Alleen folieballonnen voorzien van een zelfsluiter kunnen later opnieuw gevuld worden.

Als u de ballonnen elders aanschaft raden wij aan de ballonnen zelf op te blazen.

Houdt er rekening mee dat ballonnen die u zelf opblaast met helium vaak een (zeer) korte zweefduur hebben omdat u waarschijnlijk niet over de middelen/informatie beschikt om de zweefduur te verlengen.

Ja, we kunnen op maat een decoratie maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij proberen met een passend aanbod te komen.

Volg ons

Aanmelden voor nieuws en aanbiedingen