Regio Midden / West Nederland
  (+31) 6 24 833 155

Blog

Vakantiesluiting

Gepubliceerd op zaterdag 29 juni 2019

Wij gaan vanaf 1 juli 3 weken dicht in verband met vakantie. Vanaf dinsdag 22 juli zijn wij weer bereikbaar en beantwoorden wij onze e-mail.


Nieuwe website

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2019

Welkom op de gloednieuwe website van Ballonnenkoerier.nl. Wij zijn bezig met de puntjes op de i te zetten.

Omdat de oude website veel foutmeldingen vertoonde zijn wij zijn snel mogelijk online gegaan. Daarom is het nog niet mogelijk om online te bestellen, maar kunt u wel online een offerte opvragen.

Momenteel zijn we druk bezig met het verzamelen van foto's die binnenkort online komen te staan.

Houdt onze website dus goed in de gaten! Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven

Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!


Heliumballonnen met verlengde zweefduur

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2019

Vanaf nu zijn alle heliumballonnen die bij ons de deur uit gaan voorzien van een HiFLOAT coating waardoor zij 4 tot 7 dagen zullen blijven zweven.

Als u de ballonnen maar voor korte duur gebruikt is dit niet nodig en kunt u dit natuurlijk gewoon bij ons aangeven. Hoge aantallen kunnen pas na 12 uur afgehaald of bezorgd worden.

De HiFLOAT coating is een gel die wij in de ballon aanbrengen voordat wij de ballon opblazen. De gel vult de poriën van de ballon wanneer deze is gevuld met helium waardoor dit langer in de ballon blijft en zodat u langer kunt blijven genieten van uw bestelling.

Omdat het zogenaamde 'HiFLOAT coaten' van de ballon een iets meer tijdrovende klus is dan het opblazen streven we ernaar dit op bestelling te doen. Dit zorgt ervoor dat de wachttijden in de winkel anders te hoog op kunnen lopen. Voor een paar enkele ballonnen moet het vaak wel even lukken, maar anders kunt u de bestelling later ophalen.


Er zijn geen oudere berichten.

Volg ons

Aanmelden voor nieuws en aanbiedingen