Grootste specialist ballonnendecoraties in de Bollenstreek
  Spoedlevering op aanvraag  
  Voor particuliere en zakelijke klanten

Nieuw is het innoverende product de "Eco Balloon Ribbon". Dit lint is volledig water afbreekbaar waardoor niet schadelijk voor mens, dier en natuur. Samen werken wij naar een betere toekomst.

Het lint zorgt ervoor dat dieren niet zomaar stikken in een wirwar van lint. Het lint valt uit elkaar bij de geringste aanraking met vocht. Een druppel water doet dit lint al breken. Binnen zeer korte tijd is het lint dus volledig opgelost.

Het lint is gepatenteerd en OEKO-TEX® gecertificeerd. Wij raden ieder bedrijf, organisatie of vereniging aan gebruik te maken van dit lint om met name dierenleed tegen te gaan. In combinatie met een 100% natuurlatex ballon heeft u een volledig groene en verantwoorde ballonnenoplating. Meer informatie over dit product vindt u op de website van Eco Balloon Ribbon.

Totale lengte van het draad is 250 meter.

Ballonnenkoerier.nl is aangesloten bij De Groene Ballon. Deze organisatie informeert het publiek en de pers over de afbreekbaarheid van de ballonnen die de laatste tijd ten onrechte in de negativiteit zijn gekomen. Meer informatie hierover vindt u op www.degroeneballon.org.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Eco Balloon Ribbon 250 mtr

  • Model: 0101
  • Leverbaar: Op voorraad
  • €69,95

  • Excl. BTW: €57,81